Košarica

 

(0)

 
 

 +386 1 7227 233

 
 
 

Hitreje, bolje, ceneje!

 
 
 

 
 
 

Pomoč

Iščete in ne najdete iskanega izdelka?


Potrebujete nasvet, informacijo?


Pomoč pri nakupu >

 
 
 

Trgovina

Delovni čas:
 

  • vsak dan od 8.00 do 18.30
  • sobota od 8.00 do 12.00
 
 
 

Obnova

Delovni čas:
 

  • vsak dan od 7.00 do 15.00
  • vsak torek od 7.00 do 17.00
  • sobota zaprto
 
 
 

Brezplačno svetovanje

Potrebujete pomoč ali enostaven nasvet? POKLIČITE NAS!

Telefon: 

041 848 233

E-mail: 

info@avtodeli-fermi.si

 
 
 

Pogoji uporabe strani

Pravica uporabe spletne strani in avtorske pravice

Spletne strani na naslovu www.avtodeli-fermi.si so oblikovane z namenom spletne prodaje in informiranja o podjetju Fermi d.o.o. in njegovih storitvah. Zato vas vljudno prosimo, da natančno preberete pogoje za uporabo, ki se nanašajo na vsakogar, ki obišče to spletno mesto. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ste pristali na te pogoje.

Spletno mesto www.avtodeli-fermi.si je za namen pravnega obvestila pojem, ki velja za vse spletne strani in Spletno trgovino Avtodeli Fermi na www.avtodeli-fermi.si (v nadaljevanju: spletno mesto).

Vse informacije, vsebovane na spletnem mestu, če ni izrecno drugače določeno, so informacije javnega značaja in so last podjetja Fermi d.o.o. Vse pravice pridržane.

Vsebine na spletni strani lahko uporabnik uporablja le za svojo osebno domačo rabo in v nepridobitne namene pri čemer se morajo ohraniti morebitna opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani (na primer kopiranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana. Za vse druge uporabe je potrebno pridobiti pisno dovoljenje imetnikov pravic in na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden Fermi d.o.o.

S to spletno stranjo upravlja Fermi d.o.o. in si pridržujemo pravico do sprememb vsebin.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Vsako kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.avtodeli-fermi.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.avodeli-fermi.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene.

Fermi d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino drugih spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom www.avtodeli-fermi.si. Pri obisku in uporabi povezanih ali partnerskih spletnih strani je odgovornost Fermi d.o.o. za vse primere izključena.

Odveza odgovornosti

Fermi d.o.o. se trudi zagotoviti pravilne in najnovejše podatke objavljene na spletnem mestu www.avtodeli-fermi.si, vendar ne prevzema nobenih zagotovil o njihovi točnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Fermi d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta ali še sodeluje pri nadgradnjah spletnega mesta, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Prav tako Fermi d.o.o. ni odgovoren za škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletnega mesta ali zaradi motenega delovanja spletnega mesta.

Lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena se lahko spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, so le te simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla.

Ponudnik ima možnost odstopa od pogodbe s stranko le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitno napako se opredeli bistvene lastnosti predmeta in vse zmote, ki se po običajih v prometu ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Fermi d.o.o.. lahko kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spreminja podatke na spletnem mestu.

Preberi še:
Pravno obvestilo
Splošni pogoji poslovanja

 
 
 
 GARANCIJA NA
ZADOVOLJSTVO
 100% VAREN
NAKUP 
VARNA IN ZANESLJIVA
DOSTAVA 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.