Košarica

 

(0)

 
 

 +386 1 7227 233

 
 
 

Hitreje, bolje, ceneje!

 
 
 

 
 
 

Pomoč

Iščete in ne najdete iskanega izdelka?


Potrebujete nasvet, informacijo?


Pomoč pri nakupu >

 
 
 

Trgovina

Delovni čas:
 

  • vsak dan od 8.00 do 18.30
  • sobota od 8.00 do 12.00
 
 
 

Obnova

Delovni čas:
 

  • vsak dan od 7.00 do 15.00
  • vsak torek od 7.00 do 17.00
  • sobota zaprto
 
 
 

Brezplačno svetovanje

Potrebujete pomoč ali enostaven nasvet? POKLIČITE NAS!

Telefon: 

041 848 233

E-mail: 

info@avtodeli-fermi.si

 
 
 

Pomoč pri nakupu

Naročanje

Spletno trgovino Avtodeli Fermi upravlja podjetje Fermi d.o.o., Cesta radomeljske čete 24c, 1235 Radomlje.

Spletni nakup je hiter in enostaven način naročanja izdelkov iz naše ponudbe. V kolikor imate težave pri izpolnjevanju spletnega obrazca oziroma želite dodatne informacije v zvezi z nakupom v Spletni trgovini Avtodeli Fermi, nas pokličite na telefonsko številko 01 722 72 33, vsak dan od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.30 ter ob sobotah od 8.00 do 12. ure ali nam pišete na elektronski naslov: info@avtodeli-fermi.si

Naročanje v Spletni trgovini Avtodeli Fermi je možno 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Izdelke izbirate s seznama izdelkov, ki so prikazani na spletnem mestu in jih dodajate v košarico.

Pred izvedbo nakupa je obvezno izpolniti zahtevani spletni obrazec, registracija ni potrebna. Nakup zaključite z vnosom podatkov o dostavi in plačilu.

Kupoprodajna pogodba je sklenjena s potrdilom ponudnika, ki ga pošlje kupcu po elektronski pošti. Po potrditvi naročila so vse cene in drugi pogoji končni in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Ponudnik bo kupca o poteku naročila obveščal po elektronski pošti.

Poslovanje in naročanje v Spletni trgovini Avtodeli Fermi poteka v slovenskem jeziku.

Več o samem postopku naročanja si preberite na povezavi >>

Prodajni program

Ponudba v Spletni trgovini Avtodeli Fermi se zaradi narave poslovanja prek svetovnega spleta lahko hitro in pogosto spreminja.

Prizadevamo si, da bi v sodelovanju z dobavitelji zagotovili jasne in pravilne informacije o tehničnih lastnostih prodajanih izdelkov ter fotografije, ki bi izdelke ustrezno predstavile.

Fotografije izdelkov so simbolične. Razlike med fotografijo in dejanskim izdelkom ne vplivajo na tehnične lastnosti samega izdelka.

Cene

Označevanje izdelkov na spletu
  
S tem znakom označujemo izdelke objavljene na Facebooku, letakih in v drugih promocijskih orodjih, na katere se priznavajo dnevni popusti in ostale ugodnosti. 
S tem znakom označujemo izdelke za katere velja akcijska cena samo na spletu oz. za izdelke, ki so vključeni v ugodnosti, ki veljajo samo za spletni nakup.

Spletne cene se lahko razlikujejo od cen v fizični trgovini.

V Spletni trgovini Avtodeli Fermi veljajo spletne cene. Te se lahko razlikujejo od cen v fizični trgovini. Cene lahko ponudnik kadarkoli spremeni brez napovedi. Cene se oblikujejo na osnovi akcijskih ponudb, uvajanja novih izdelkov in promocijskih akcij.

Vse cene so navedene v evrih in ne vsebujejo DDV (davek na dodano vrednost), razen če ni izrecno drugače navedeno. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila kupca.

Kljub prizadevanju za pravilnost objavljenih informacij obstaja verjetnost, da bodo posamezne objavljene cene nepravilne zaradi napak pri vnašanju v informacijskih sistem.

V primeru očitnih napak ali v primeru, da se cena izdelka bistveno spremeni med obdelavo naročila, si pridržujemo pravico do odstopa od kupčevega naročila.

Stroški dostave niso vključeni v ceno izdelkov. Več o dostavi >>

Račun

Spletni obrazec naročila, ki ga izpolni kupec ob naročilu, ne velja kot račun.

Račun za kupljene izdelke in storitve kupec prejme ob prevzemu paketa.

Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa.

Več informacij o spletnem nakupovanju in vaših spletnih pravicah si lahko preberete na EU portalu o spletnem nakupovanju.

 

 
 
 
 GARANCIJA NA
ZADOVOLJSTVO
 100% VAREN
NAKUP 
VARNA IN ZANESLJIVA
DOSTAVA 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.