Košarica

 

(0)

 
 

 +386 1 7227 233

 
 
 

Hitreje, bolje, ceneje!

 
 
 

 
 
 

Pomoč

Iščete in ne najdete iskanega izdelka?


Potrebujete nasvet, informacijo?


Pomoč pri nakupu >

 
 
 

Trgovina

Delovni čas:
 

  • vsak dan od 8.00 do 18.30
  • sobota od 8.00 do 12.00
 
 
 

Obnova

Delovni čas:
 

  • vsak dan od 7.00 do 15.00
  • vsak torek od 7.00 do 17.00
  • sobota zaprto
 
 
 

Brezplačno svetovanje

Potrebujete pomoč ali enostaven nasvet? POKLIČITE NAS!

Telefon: 

041 848 233

E-mail: 

info@avtodeli-fermi.si

 
 
 

Vaša zasebnost

VARNOST

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Ponudnik v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev (glej Pravno obvestilo), pri kupcih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Varstvo otrok

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke.

Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

Varovanje osebnih podatkov

Vse podatke, ki jih Fermi d.o.o. pridobi na kakršenkoli način preko spletnega mesta, so namenjeni izključno za potrebe Fermi d.o.o. in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom) (Ur.l. RS, št. 43/2004).

Neosebni podatki

Piškotki

Fermi d.o.o. zbira neosebne podatke o uporabi spletnega mesta preko storitve Google Analytics. Storitev Google Analytics, omogoča Google, Inc in je namenjeno spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta.

Storitev uporablja piškotke, ki služijo kot pomoč pri analizi uporabe strani. Ti podatki, ki jih piškotek izda o vaši uporabi strani (vključno z IP naslovom) bo poslan in shranjen pri Googlu na strežnikih v Združenih Državah Amerike. Google bo te podatke uporabil za namen ocenjevanja vaše uporabe spletne strani, zbral poročila o dejavnosti za operaterje spletnih strani in nudil druge storitve v povezavi z dejavnostjo na strani in uporabo le-te. Prav tako lahko Google te podatke pošlje tretjim osebam, kjer tako narekuje zakon, ali kjer tretje osebe v imenu Googla podatke obdelajo. Google vašega naslova IP ne bo povezal z katerimi koli drugimi podatki, ki jih Google poseduje.

Uporabo piškotkov lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, toda opozarjamo vas, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabiti vseh funkcionalnosti tega spletnega mesta.

Z uporabo spletnega mesta ste privolili v obdelavo podatkov o vas s strani Googla na način in namen, kot je opisan zgoraj. Več informacij si oglejte na predstavitveni strani Google Analytics.

Osebni podatki

E-novice

Fermi d.o.o. se zavezuje, da bo vse osebne podatke, pridobljene preko obrazcev za prijavo na prejemanje e-novic, obdeloval v okviru Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o elektronskih komunikacijah (ZEKom) izključno za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.

Podatki o uporabnikovi elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavijo. Od prejemanja e-novic se lahko odjavijo kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknejo na označeno povezavo. Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na e-novice uporabniki soglašajo, da njihov naslov elektronske pošte Fermi d.o.o. uporablja za namene obveščanja o novostih v naši ponudbi.

Nakup v spletni trgovini

Za nakupovanje v spletni trgovini se zbirajo določeni osebni podatki. Kupec dovoljuje, da Fermi d.o.o. zbira in uporablja pridobljene osebne podatke za potrebe nakupovanja v Spletni trgovini Avtodeli Fermi.

Kupcu je zagotovljeno varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov. Fermi d.o.o. se zavezuje, da bo podatke o kupcu skrbno hranil in jih uporabljal samo z namenom analiziranja, tržnih raziskav ter za predstavitev izdelkov in storitev Fermi d.o.o. ter jih brez njegove privolitve ne bo posredoval tretjim osebam.

Kupec lahko po Zakonu o varstvu osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da Fermi d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Fermi d.o.o. je dolžan v 15 dneh po prejemu zahtevka ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter v nadaljnjih 5 dneh o tem obvestiti kupca, ki je to zahteval. Fermi d.o.o. bo osebne podatke kupca hranil 3 leta.

Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe spletnega mesta se uporabi slovenska zakonodaja. Morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. Če stranki sporazuma ne bosta mogli doseči, bo spore reševalo stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

Če imate glede upoštevanja tega pravnega obvestila ali splošnih pogojev uporabe spletnega mesta, dodatna vprašanja oziroma predloge/komentarje, vas vabimo, da nam to sporočite po elektronski pošti na naslov info@avtodeli-fermi.si.

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

Radomlje, maj 2014
Fermi d.o.o.

 
 
 
 GARANCIJA NA
ZADOVOLJSTVO
 100% VAREN
NAKUP 
VARNA IN ZANESLJIVA
DOSTAVA 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.